Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

The King’s Singers, în concert la Opera Română din Cluj-Napoca

Cei șase membri ai grupului a cappella, The King’s Singers , contratenorii Patrick Dunachie și Edward Button, tenorul Julian Gregory, baritonii Christopher Bruerton și Nick Ashby, și basul Jonathan Howard, au transmis publicului clujean un salut călduros, dar și câteva dintre surprizele pregătite pentru concertul care va avea loc luni, 25 noiembrie 2019, de la ora 19, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

”Programul Finding Harmony, lansat în această toamnă în întreaga lume și prezentat în premieră națională la Cluj, va traversa istoria muzicii, dar și întreg Globul. Seara va începe cu o lucrare din secolul al XII-lea de Pérotin, va continua cu piese emblematice semnate de Carlo Gesualdo, Jean Mouton sau Francis Poulenc, dar și cu aranjamente muzicale ale unor lucrări populare din Georgia, Japonia sau Mexic. Acestea din urmă, alături de două lucrări compuse special pentru ansamblul britanic, vor fi incluse pe viitorul album al sextetului aflat sub același titlu simbolizant: Finding Harmony”, au anunțat organizatorii.

Unde se găsesc biletele ?

Concertul se va încheia cu o selecție de piese din repertoriul care i-a consacrat, prelucrări ale unor piese celebre, dar și piese de pe E.P.-ul lor cel mai recent, The Library, Vol. 1.

Biletele sunt disponibile la Agenția de bilete a Operei (Casa TIFF) și online la bilete.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Statuia Lupoaicei, 1936, Piaţa Unirii, dăruită de Roma

Statuia Lupoaicei. O carte poştală realizată şi expediată în 1936 cu statuia Lupoaicei, amplasată atunci în Piaţa Unirii, acum pe...

Închide