Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Emil Boc: ,,Spectacol de operă la Cluj pentru cei vaccinați”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, a anunțat faptul că se va organiza un spectacol exclusiv pentru persoanele vaccinate anti-Covid la Opera Română din Cluj. Edilul a spus că spectacolul va avea loc cel mai probabil la sfârșitul lunii.

”Opera Română din Cluj are o elită de profesioniști care activează acolo și alături de care am mai colaborat la o serie de evenimente, anii trecuți. Eu cred că vor fi impuse condiții de vaccinare, în primul rând. Asta va fi condiția zero, să fii vaccinat cu ambele doze și să prezinți această dovadă. Chestiunile legate de mască, fără mască, sau dacă va mai fi distanțare în sală, acestea vor apărea precizate imediat, în următoarea săptămână”, a spus primarul Emil Boc.

Emil Boc a declarat la Napoca live faptul că spectacolul ar putea fi organizat prin 20-21 mai.

„Din punctul nostru de vedere, sala ar putea fi aproape de capacitatea maximă, dar acest lucru îl vor decide specialiștii. Din punctul meu de vedere, atâta timp cât participanții sunt vaccinați, sala ar putea fi la capacitate maximă”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rata de incidență sub 1,9 la Cluj-Napoca. Când intrăm în scenariul verde?

Rata de incidență din municipiul Cluj-Napoca a scăzut sub 1,9 la mia de locuitori. Astăzi 06.05.2021, rata de incidență în...

Închide