Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Un rănit într-un accident la Urișor, din cauza unei depășiri neregulamentare

Un tânăr de 24 de ani a fost rănit în această dimineață în localitatea Urișor, pe DN 1C într-un accident în care au fost implicate 2 autovehicule.

”Cauza este depășirea neregulamentară. Fără alcool în cazul celor doi conducători auto”, au anunțat polițiștii de la IPJ Cluj.

Și ISU Cluj a intervenit la accidentul de la Urișor, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ fiind alertate acest caz.

”Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un tânăr de 24 de ani a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital, cu traumatisme la nivelul capului, conștient și cooperant”, au spus pompierii.

Aceștia au sprijinit acordarea primului ajutor pentru persoanele implicate în accident și au asigurat măsuri pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rezultate în oglindă la Cluj. Iohannis şi Dăncilă şi-au inversat cifrele: 81,18 la 18,81. Clujul este întrecut doar de Sibiu

După numărarea tuturor voturilor din judeţul Cluj, reiese că  Viorica Dăncilă a obţinut doar 18,81% din voturile valabil exprimate, iar...

Închide