Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

VIDEO Euforie la PNL Cluj după exit-poll-uri și victoria lui Klaus Iohannis

Liberalii clujeni s-au adunat în această seară la sediul PNL Cluj unde au urmărit rezultatele exit-poll-urilor și s-au bucurat aplaudând victoria categorică a lui Klaus Iohannis.

Liderul PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat că mulțumește în primul rând clujenilor pentru înalta responsabilitate civică pe care au manifestat-o cu ocazia votului pentru alegerea președintelui și pentru prezența masivă la vot.

”Prezența de 62,06% (377.882) pe județ și 71,96% (195.815) pe municipiul Cluj-Napoca, a plasat județul Cluj în primele locuri la nivel național. Îi felicit pe toți românii care au optat pentru președintele Klaus Iohannis, pentru cel care, timp de 5 ani de zile a reprezentat cu succes interesele României, atât pe plan intern cât și pe plan extern, fie că vorbim de UE sau de ceilalți parteneri internaționali, pentru cel care a garantat securitatea internă, protejându-i pe români de derapajele de la principiile democratice și ale statului de drept. Mulțumesc și celor din diaspora pentru modul cum s-au organizat”, a spus Buda.

Acesta i-a asigurat pe toți clujenii, indiferent cu cine au votat, că atât președintele Klaus Iohannis cât și Guvernul liberal, vor avea ca principale obiective transformarea României, ”schilodită de PSD, într-o Românie normală, o Românie în care, cei care sunt plecați afară să se poată întoarce acasă, iar cei care sunt în țară, să își poată găsi liniștea și prosperitatea la ei acasă”.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
EXIT-POLL. Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale cu 66,50%

Klaus Iohannis este vechiul și noul președinte al României. Primele date oficiale ale exit-pollului IRES, valabile pentru ora 20,00, îl...

Închide