Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Poliția a tras într-un BMW. Cu Loganul n-au avut nicio șansă să-l prindă

Poliția a tras într-un BMW, dar cu Loganul de serviciu oamenii legii n-au avut nicio șansă să-l prindă pe şofer. În seara zilei de sâmbătă, 23.11.2019, la ora 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Bragadiru, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, au efectuat semnal de oprire asupra unui autoturism BMW, care a refuzat să oprească, procedându-se la urmărirea acestuia.

Au fost trase mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât și în direcția pneurilor, pentru imobilizarea autoturismului, ulterior mașina fiind găsită abandonată în comuna Domnești, Ilfov.

Autoturismul a fost rechiziționat, în urma cercetării la fața locului constatându-se că numerele găsite pe autoturism erau false.

,,Poate că existau șanse ca fugarul să fie prins dacă în dotarea Poliției Române erau autospeciale performante și nu Loganuri din anul 2006 pline de rugină sau cu motor 0.9 litri! FELICITĂRI colegilor pentru intervenție si modul exemplar în care au acționat!”, se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Kelemen Hunor a mers la urne cu copiii şi soţia. A votat pentru o ţară mai faină

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a mers la vot la Cluj-Napoca, însoţit de cei doi copii şi de soţie. „Am votat...

Închide