Ultima actualizare: ieri, 11:08
Locale

VIDEO. Bărbat amendat usturător pentru aruncatul ilegal de gunoi

Primarul din Câmpia Turzii a transmis un mesaj ferm pentru cei care aruncă mizeria ilegal ,,𝐓𝐨𝐥𝐞𝐫𝐚𝐧ță „𝐳𝐞𝐫𝐨” 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐬𝐢𝐦ț𝐢𝐫𝐞 ș𝐢 𝐢𝐠𝐧𝐨𝐫𝐚𝐧ță!
Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce arunca gunoiul ilegal pe un teren din apropierea Câmpiei Turzii, acesta a fost sancționat contravențional cu 3.000 de lei.
În ciuda faptului că, încă din luna iunie, am desființat rampele clandestine de deșeuri, există persoane care își bat joc de lege, administrație și cetățeni.
Un caz concret este cel al persoanei din imaginile video care, ieri, în jurul orei 16:20, a depozitat gunoaie, provenind de la o asociație din Comuna VIIȘOARA, într-o rampă proaspăt desființată de pe strada Republicii.
Demonstrând o ignoranță totală și o sfidare evidentă la adresa cetățenilor, persoana identificată de Poliția Locală a aruncat gunoaiele la întâmplare.
𝐕ă 𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭𝐢𝐦: 𝐏𝐑𝐈𝐌Ă𝐑𝐈𝐀 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐈𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐂Â𝐌𝐏𝐈𝐀 𝐓𝐔𝐑𝐙𝐈𝐈 𝐀 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐀𝐓 𝐂𝐀𝐌𝐄𝐑𝐄 𝐃𝐄 𝐒𝐔𝐏𝐑𝐀𝐕𝐄𝐆𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐋𝐀 𝐓𝐎𝐀𝐓𝐄 𝐑𝐀𝐌𝐏𝐄𝐋𝐄 𝐃𝐄𝐒𝐅𝐈𝐈𝐍Ț𝐀𝐓𝐄 Ș𝐈 𝐌𝐎𝐍𝐈𝐓𝐎𝐑𝐈𝐙𝐄𝐀𝐙Ă 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓 𝐙𝐎𝐍𝐄𝐋𝐄 𝐂𝐔 𝐏𝐎𝐓𝐄𝐍Ț𝐈𝐀𝐋 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐈𝐍𝐎𝐆𝐄𝐍
Din nefericire pentru el, cetățeanul ignorant și care a demonstrat o clară lipsă de bun simț, a fost identificat și a fost sancționat cu amendă de 3000 de lei!
De asemenea, a fost obligat să adune toate gunoaiele de pe domeniul public.
Pentru cei care se gândesc că e o idee bună să-și bată joc de oraș, vă spun direct: LEGEA SE RESPECTĂ! Lăsați nesimțirea și lipsa de educație la o parte, conformați-vă regulilor și
𝐑𝐄𝐒𝐏𝐄𝐂𝐓𝐀Ț𝐈-𝐕Ă 𝐕𝐄𝐂𝐈𝐍𝐈𝐈 Ș𝐈 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐄𝐓ĂȚ𝐄𝐍𝐈!
Nu mai acceptăm scuze! Nu mai acceptăm explicații puerile!”, a scris edilul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident rutier mortal la primele ore ale dimineții în județul Cluj

La intrarea în localitatea Luna, pe DN15 E60 s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule....

Închide