Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

100 de transplanturi de rinichi la ICUTR. Să-l susţinem pentru vieţile suferinzilor dintre noi!

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca a reuşit, în acest an, să realizeze 100 de transplanturi renale şi să salveze cel puţin tot atâtea vieţi cu ajutorul dumneavoastră, al donatorilor şi al familiilor lor. Să-l ajutăm în continuare!

“Transplantul renal începe să reprezinte o rutină în cadrul tratamentului insuficienței renale cronice din România. Deși în anii trecuți transplantul în România a înregistrat o scădere semnificativă, anul acesta am reușit să finalizăm 100 intervenții chirurgicale de transplant renal. Noi, alături de pacienții pe care i-am transplantat, le suntem recunoscători familiilor donatorilor pentru gestul de o generozitate excepțională. ICUTR este și va fi în folosul pacienților care au nevoie de un transplant renal”, este mesajul de mulţumire al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Instalație radiologică digitală de mamografie, la Spitalul Clinic C.F. Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat pentru Spitalul Clinic C.F. Cluj-Napoca o nouă instalație radiologică digitală de mamografie, pentru care au...

Închide