Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Accident grav la Coplean, o femeie în stop cardio-respirator este resuscitată!

Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut în localitatea Coplean în care au fost implicate 2 autoturisme, una dintre ele fiind resuscitată în urma unui stop cardio-respirator.

”Un accident rutier cu 2 autoturisme implicate a avut loc pe DN1C la Coplean, cauza fiind neadaptarea vitezei in curbă deosebit de periculoasă semnalizata corespunzător în zonă cu limitare de viteză de 30 km /h. Un autoturism condus de o femeie in varsta de 50 ani care circula dinspre Dej spre Baia Mare nu a adaptat viteza in curbă deosebit de periculoasă  la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitara.

Victimele sunt din autoturismul vinovat, 2 persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Unei femei în vârstă de 65 ani i se aplică manevre de resuscitare după ce a intrat în stop cardio respirator, iar un băiat de 16 ani primeste îngrijiri medicale”, au anuntat politistii clujeni.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Povestea primului Institut de Speologie din lume. A fost înființat la Cluj în urmă cu 100 de ani!

Povestea primului institut de speologie din lume, înființat la Cluj în 1920, este relatată chiar de cel care l-a înființat,...

Închide