Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Femeia în stop cardio respirator la Coplean a murit! Fiica sa conducea mașina vinovată de accident

Femeia în vârstă de 66 de ani, aflată în stop cardio-respirator în urma accidentului de la Coplean a murit, accidentul fiind provocat de fiica sa care conducea masina.

”Pasageră dreapta fata in varsta de 66 ani din autoturismul vinovat a decedat. Soferita care a produs accidentul are 44 de ani, iar mama sa era pasagera decedata. Fiul soferitei, de 16 ani, se afla pe bancheta din spate a masinii si a fost ranit. Conducatorul auto nevinovat este din Gherla și are 26 ani”, au anunțat politistii.

Reamintin că două persoane au nevoie de îngrijiri medicale, vineri seara, în urma unui accident rutier care a avut în localitatea Coplean în care au fost implicate 2 autoturisme, una dintre ele fiind resuscitată în urma unui stop cardio-respirator.

”Un accident rutier cu 2 autoturisme implicate a avut loc pe DN1C la Coplean, cauza fiind neadaptarea vitezei in curbă deosebit de periculoasă semnalizata corespunzător în zonă cu limitare de viteză de 30 km /h. Un autoturism condus de o femeie in varsta de 50 ani care circula dinspre Dej spre Baia Mare nu a adaptat viteza in curbă deosebit de periculoasă  la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitara.

Victimele sunt din autoturismul vinovat, 2 persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Unei femei în vârstă de 65 ani i se aplică manevre de resuscitare după ce a intrat în stop cardio respirator, iar un băiat de 16 ani primeste îngrijiri medicale”, au anuntat politistii clujeni.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident grav la Coplean, o femeie în stop cardio-respirator este resuscitată!

Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut în localitatea Coplean în care...

Închide