Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Amendă usturătoare, 50.000 de lei, de la Protecția Consumatorilor pentru organizatorii ”Kings on Ice”

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Cluj au amendat cu 50.000 de lei firma Spotlight Events Creator care a organizat spectacolul ”Kings on Ice” de la BT Arena din Cluj-Napoca

Comisariatulul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a anunțat azi că s-au cercetat 30 de reclamații depuse împotriva organizatorului ”Kings on Ice”, fiind descoperite mai multe deficiențe.

”Prin neasigurarea suprafeței de gheață, conform standardelor, evenimentul a fost reprogramat pentru a doua zi, dată la care suprafața gheții prezenta neconformități, consumatorii au fost ținuți în condiții improprii, în frig, nefiindu-le permis accesul de la ora 18 cum era stabilit în program, nu a existat comunicare referitoare la reprogramarea spectacolului și nici privind modalitatea de recuperare a sumelor plătite pentru cei ce nu pot participa a doua zi, spectacolul trebuia să țină 120 de minute, în realitate a fost comprimat la 70 de minute”, au spus cei de la Protecția Consumatorilor Cluj.

Firma a fost amendată cu 50.000 de lei și a fost obligată să restituie contravaloarea biletelor pentru consumatorii care nu au participat la spectacol.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Premiul de Excelenţă în Guvernare Participativă a venit la Cluj

Primaria Cluj-Napoca a obţinut Premiul de Excelenţă în Guvernare locală participativă, în cadrul Galei Asociaţiei Municipiilor din Romania. "Dupa premiile...

Închide