Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Șofer de camion amendat după ce a aruncat deșeuri ilegal în Florești

Șoferul unei autoutilitare a fost surprins în timp ce descărca ilegal materiale de construcții în apropierea malului Someșului, în apropierea comunei Florești.

Polițiștii au reușit să îl identifice pe șofer cu ajutorul camerelor de luat vederi, acesta a fost oprit în trafic și îi va fi aplicată o sancțiune pe măsură, transmite primarul din Florești, Bogdan Pivariu.

,,În această după amiază a fost identificat pe camerele de supraveghere un conducător auto al unei autoutilitare de mare tonaj în timp ce descărca materiale de construcții în apropierea malului râului Someș, în mod ilegal.

A fost sesizat de urgență echipajul Poliției Locale Florești care, cu ajutorul camerelor de supraveghere LPR, a urmărit și oprit în trafic mașina. Pentru depozitare ilegală de deșeuri va fi aplicată sancțiune contravențională potrivit legii.
Masacrul asupra mediului înconjurător din Florești va lua sfârșit!”, a scris pe facebook primarul din Florești, Bogdan Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Florin Cîțu: HoReCa ar putea funcționa indiferent de rata de incidență dacă angajații se vor vaccina

Premierul Florin Cîțu spune că sectorul HoReCa ar putea să funcționeze indiferent de rata de incidență dacă toți angajații vor...

Închide