Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Deputatul PSD Horia Nasra: Alianța Vestului, zero fonduri europene atrase, zero realizări, la un an de la lansare!

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, a acuzat că în 8 decembrie 2018, printr-un exercițiu de PR, primarii PNL Gheorghe Falcă,  Nicolae Robu, Ilie Bolojan și Emil Boc anunțau nașterea Alianței Vestului cu scopul, declarat, de a dezvolta în comun o serie de proiecte importante care ţin de infrastructura celor patru oraşe, un parteneriat prin care anunțau că vor atrage fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune.

„Zero fonduri europene atrase, zero realizări, zero demersuri și kilometri din autostrada promisă, care urma să conecteze cele patru orașe, Timişoara – Arad – Cluj-Napoca – Oradea. Practic, clujenii au plătit 160.000 de mii de euro într-un an pentru un simplu exercițiu de PR electoral. De două luni, cei patru edili au la dispoziție și suportul Guvernului PNL, însă nici în această perioadă, nu am văzut vreo măsură concretă pentru dezvoltarea unei rețele de transport public intraregional și interregional, pentru urgentarea realizării trenului de mare viteză între cele 4 orașe”, a spus Nasra.

Acesta susține că oameni vor fonduri europene atrase, nu promisiuni nerespectate și conferințe de presă electorale.

”A trecut un an și nu ați realizat nimic, în condițiile în care teoretic proiectul alianței este generos. Revigorați alianța sau asumați-vă eșecul!”, a mai spus Horia Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tentativă de suicidere la Turda. Un tânăr (19 ani) s-a aruncat de la etaj!

Tentativă de suicidere în municipiul Turda din județul Cluj, în această dimineață. Un tânăr în vârstă de 19 ani s-a...

Închide