Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

FOTO 60 de persoane din Centrul de Găzduire Temporară Cluj-Napoca au primit o masă caldă gătită de TNL Cluj

Președintele TNL Cluj, Maria Forna, a anunțat că, alături de colegii din TNL Cluj și de Lucian Pîrvu de la Asociația “Misionarii lui Padre Pio” din Cluj-Napoca, a revenit, ca în fiecare an, la Centrul de Găzduire Temporară de pe strada Oașului, unde tinerii liberali au gătit peste 60 de porții de mâncare caldă (ciorbă și felul secundar) pentru persoanele defavorizate care frecventează atât acest centru.

”TNL Cluj a contribuit la achiziționarea materiei prime și la acțiunea de preparare a mâncării cu scopul de a veni în sprijinul unor persoane vârstnice, bolnave sau care sunt lipsite de ajutor și speranță. Asociația Misionarii lui Padre Pio derulează de trei ori pe săptămână (luni, miercuri și vineri) astfel de programe prin care toți cei care doresc pot face o faptă bună în mod voluntar, prin oferirea unei mese calde oamenilor aflați în nevoie. Mulțumesc Asociației Misionarii lui Padre Pio pentru șansa pe care ne-a oferit-o de a ne implica într-o astfel de campanie”, a spus Forna.

Aceasta a adăugat că în vremurile actuale în care individualismul este din ce în ce mai persistent, solidaritatea și empatia trebuie să renască și să îi ghideze inclusiv pe tinerii politicieni.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PROGRAM | Revelion la Cluj-Napoca, în inima orașului! Spectacol impresionant de artificii

În fiecare an, de Revelion, mii de clujeni și turiști sărbătoresc trecerea dintre ani în atmosferă de sărbătoare, în Piața...

Închide