Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

FOTO Românii din Italia au sărbătorit Ziua Națională a României. Au organizat un spectacol de muzică și dansuri populare

Sambata a avut loc în orasul italian Lamezia Terme un eveniment artistic dedicat Zilei Naționale a României.

”Dupa sărbătorirea, anul trecut, a 100 de ani de la Marea Unire comunitatea noastră s-a reunit din nou pentru a aduce omagiu înaintașilor noștri care prin jertfa lor au făcut posibila crearea României Mari! In aceasta zi de sărbătoare am avut alături de noi o delegație a Consulatului General al României la Bari condusă de dna Lucretia Tănase, pe Excelenta Sa Vescovul Schillaci Giuseppe și noul primar ales al orașului Lamezia Terme, Paolo Mascaro”, au anuntat organizatorii spectacolului, Asociația Pro România, prin Vasile Călin, și Parohia Sf.Ana.

Aceștia au mulțumit copiilor Școlii Românești, grupului de dansatori ”Dor călător” și tuturor celor ce au luat parte la aceasta sărbătoare.

Multumiri au fost aduse și lui Florin Oros de la Crotone pentru prezența și cadourile oferite dar și celorlalti români din Reggio Calabria.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
FOTO/VIDEO. Şofer mort de beat prins în trafic, este un fost polițist de la Rutieră!

Şoferul mort de beat prins aseară în trafic în Satu Mare este un fost poliţist de la Poliția Rutieră! Șoferul-pericol...

Închide