Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Andra lansează “Tradițional 2” pe 1 Decembrie 2020 la Cluj-Napoca!

Nici nu a început bine anul 2020 că unele vedete și-au și stabilit programul de concerte. Este și cazul cântăreței Andra care a anunțat că ediția a 2 a concertului “Tradițional” va fi relansat cu ocazia Zilei Naționale la Cluj-Napoca în ziua de 1 Decembrie 2020.

”Spectacolul va păstra tema folclorică și va aduce un playlist nou, invitați în premieră pe scenă, noi momente artistice și costume. Dar pana atunci, continuam turneul Traditional, cel pe care-l stiti si care este o poveste frumoasă despre ceea ce ne unește, despre bucuria de fi cu cei dragi, despre dorul de țară.

Am fost primiți până acum cu brațele deschise în țară, dar mai ales când am cântat peste hotare. Am primit sute de mesaje de la români stabiliți departe de România și am decis astfel să ducem spectacolul în cât mai multe orașe din Europa în 2020”, a anunțat Andra.

Astfel, primul oraș unde va avea loc ”Tradițional” va fi Padova, în Italia, pe 1 martie, artista fiind nerăbdătoare să îi salute pe românii de acolo, să simtă căldura lor când vor cânta în cor cu ea și cu invitații ei speciali!

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Lebede blocate în gheață pe un râu din Cluj. Interveție dificilă a pompierilor!

ACTUALIZARE 15,42: Persoanele care au anunțat situația au fost induse în eroare de distanța mare la care se aflau lebedele...

Închide