Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Cățel lovit de mașină lângă Dej, ”transportat” 4 km în grilaj. Polițiștii îi caută stăpânul

Un pui de cățel a fost lovit de mașină lângă Dej. Tânăra de la volan l-a ”transportat” pe o distanță de circa 4 kilometri în grilajul din față.

Cățelul ar fi traversat ”neregulamentar” strada pe raza localității Cuzdrioara, iar acum polițiștii din Dej îi caută stăpânul.

Azi, în jurul orei 09:30, s-a ,,angajat într-o traversare neregulamentară” pe raza localității Cuzdrioara, fiind acroșat de un autoturism condus de o tânără din Bistrița. În acest context, a ajuns la sediul unității de poliție…așa cum îl vedeți în fotografie, încarcerat în bara de protecție….

Cu toată îndemânarea polițiștilor de la Dej, nu s-a reușit scoaterea lui de acolo, în siguranță. Astfel, pentru a fi siguri că nu va fi rănit prin această acțiune, au fost solicitați pompierii pentru a-l extrage din autovehicul.

Cățelul se află acum la un cabinet veterinar din Dej. A suferit câteva leziuni în urma impactului și va fi supus unei operații.

Însă cel mai dureros pentru el e faptul că nu îi este aproape stăpânul…, adaugă polițiștii din Dej.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Cățel lovit de mașină lângă Dej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENȚIE! Poduri de gheață pe cursurile de apă din zonele montane, la Someșul Cald, Beliș, Răcătău

Administrația Bazinală Someș-Tisa (ABAST) informează că, în perioada imediat următoare, debitele și nivelurile cursurilor de apă din județul Cluj vor...

Închide