Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Clujeanca dispărută a fost găsită! Transportată la Psihiatrie pentru examinări

Femeia din comuna Moldovenești, județul Cluj, ce a fost dată dispărută ieri, a fost găsită. Clujeanca, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită într-un magazin și era într-o stare confuză. Polițiștii au transportat-o la Clinica de Psihiatrie pentru examinări.

„La data de 6 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că a observat în incinta unui centru comercial o persoană ale cărei semnalmente corespund cu cele ale unei femei a cărei dispariție a fost mediatizată.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au stabilit că femeia este B. Florentina Rodica, aceasta fiind găsită într-o stare confuză. La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță care a transportat-o pe femeie la Clinica de Psihiatrie pentru examinări”, transmite IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Dronă cu termoviziune pentru Salvamont Cluj! Ajută la căutarea dispăruților și pe timp de noapte

Consiliul Județean Cluj a achiziționat pentru Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo, instituție subordonată forului administrativ județean, două noi echipamente de ultimă...

Închide