Ultima actualizare: 17.11.2022
Locale

DISPĂRUTĂ. Femeie (72 ani) de negăsit! Poliția cere ajutorul clujenilor

DISPĂRUTĂ. Femeie (72 ani) de negăsit! Poliția cere ajutorul clujenilor. O femeie, în vârstă de 72 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a dispărut. A plecat de la domiciliu ieri dimineață și nu a mai revenit până la acest moment.

Semnalmentele femeii sunt: înălțime 1,60 m, constituție astenică aprox. 40-45 kg, păr brunet grizonat, ten piele închis, ochi verzi.

La data dispariției purta bluză de culoare gri, rochie lungă de culoare maro cu motive florale, colanți de culoare neagră, pantofi sport de culoare albastră. Pe cap purta un batic de culoare maro cu motive florale.

A plecat la data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 10.00, de la domiciliul din municipiul Cluj- Napoca, strada Calea Dezmirului FN înspre centrul orașului și nu s-a mai întors până la ora sesizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. HPV, ucigaşul profesionist. Produce cancer şi la femei, şi la bărbaţi. 1.740 de românce mor anual din cauza lui. 8 din 10 români sunt infectaţi

HPV (Human Papilloma Virus), ucigaşul profesionist. Cancerele pe care le provoacă fiind între primele 3 ca număr în România, după...

Închide