Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Copii umiliți de adminitrația publică clujeană. Abia se târăsc prin noroi până la școală

Mai mulți părinți din comuna Frata, județul Cluj își strigă disperarea. Copii lor se târăsc la propriu prin noroi pentru a ajunge la școala din sat.

O mămică nu a mai suportat să își vadă fetița chinuită zilnic și a postat pe o rețea de socializare mai multe imagini cu drumul pe care eleva de clasa a doua îl străbate zilnic.

Ce putem spune, suntem în sec 21, așa arată drumul de fiecare zi al fetiței din clasa a 2. Cum cresc copii cu dragoste către cei ce ne conduc știind ca pentru ei nu s a făcut nimic. Va dați seama ce simte copilul ala când ajunge în sfârșit acasă. Berchieșu com Frata

A mai trecut o zi de chin, puneți-vă oameni buni în situație cât ați putea rezista, Va mulțumesc din suflet celor ce încearcă sa ne ajute, dar am văzut comentarii la ziarul de Cluj la acest articol, foarte răutăcioase. Va întreb pe cei care ați comentat, v ați dori numai o zi așa din viața noastră cred ca nu, și va asigur ca nu mi doresc autostradă îmi doresc dreptul meu și a copilului meu care în fiecare zi îmi spune, Nu Mai Pot Mami, a scris pe pagina de facebook Ana Chirilă, mama fetiței.

Comuna Frata este o localitate din județul Cluj ce are aproximativ 5000 de locuitori. Comuna este formată din satele: Berchieșu, Frata (reședința), Oaș, Olariu, Pădurea Iacobeni, Poiana Frății, Răzoare și Soporu de Câmpie.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

foto/video – facebook/Ana Chirilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujul, Caritasul, Ioan Stoica. Jocul agoniei şi extazului, 1992

Clujul, Caritasul, Ioan Stoica. Jocul agoniei şi extazului, 1992. O imagine inedită cu patronal Caritas, Ioan Stoica, flancat de primarul...

Închide