Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

FOTO. Cluj-Napoca s-a înfrățit cu orașul Eskișehir din Turcia

În cadrul unei ceremonii oficiale organizată de Municipalitatea orașului Eskișehir, Turcia, a fost semnată Înțelegerea de Cooperare dintre Cluj-Napoca și Eskișehir.

Înțelegerea vizează domenii precum economie, educație, cultură, artă, sănătate. Din delegația municipalității clujene, alături de Emil Boc, au mai fost: Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Vasile Vita, Consulul onorific al Turciei la Cluj și Emilia Botezan, șef birou Relații externe și investitori, din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Vizita în orașul Eskișehir a mai cuprins întâlniri cu Firuzhan Kanatli, Consulul onorific al României în Turcia, cu Celalettin Kesikbaş, Chairman of the Board Camera de Industrie Eskișehir, cu  Metin Güler, Camera de Comerț Eskișehir și o echipă academică condusă de domnul prorector Gürsoy Arslan, de la Universitatea Tehnică din Eskișehir.

Astfel, am avut șansa, în cadrul vizitelor la aceste instituții, să prezint potențialul municipiului Cluj-Napoca în domeniul inovării, al afacerilor dar și al relevanței schimburilor reciproce de studenți și al proiectelor educative internaționale pentru tineret, cu scopul de a oferi substanță și pragmatism înțelegerii noastre de cooperare. Mulțumim municipalității din Eskișehir pentru excelenta organizare a vizitei și pentru prietenia arătată delegației clujene, a spus primarul Emil Boc.

 

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Copii umiliți de adminitrația publică clujeană. Abia se târăsc prin noroi până la școală

Mai mulți părinți din comuna Frata, județul Cluj își strigă disperarea. Copii lor se târăsc la propriu prin noroi pentru...

Închide