Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO Accident azi noapte în Gilău, cu un taxi. Răniții au fost transportați la spital

Polițiștii clujeni informează că azi noapte un barbat de 31 ani, din Suceava, a condus un autoturism dinspre Cluj-Napoca spre Gilau și nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul masinii si a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterala cu un taxi, condus de un barbat de 39 ani, din Cluj-Napoca.

”Acesta din urma, precum si pasagera de 43 de ani Gilau, au fost transportati la spital”, au anunțat politistii de la IPJ Cluj.

Autospeciale ISU la fața locului

Pompierii ISU Cluj au intervenit la accident cu o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, acesta fiind produs la ieșire din localitatea Gilău spre Florești.

”Au fost consultați doi bărbați (cca 40 și 30 de ani) și o femeie (cca 40) de ani, care au fost transportați la spital pentru investigații și tratamente de specialitate, de către echipajele SMURD”, au precizat cei de la ISU Cluj.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment pe timpul intervenției.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Un secret ţinut 42 de ani. Eminescu voia să renunţe la scris pentru Veronica. Ea s-a culcat cu Caragiale. “Luceafărul” e povestea lor dramatică

Un secret ţinut 42 de ani. Eminescu voia să renunţe la scris pentru Veronica. Ea s-a culcat cu Caragiale. “Luceafărul”...

Închide