Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Câine împuşcat pe drum în Maramureş. Mobilizare pentru prinderea criminalului!

Câine împuşcat pe drum în Maramureş. Un câine a fost împuşcat astăzi pe un drum din Maramureş, în apropiere de oraşul Borşa. Martori au fost doi voluntari ai asociaţiei Anima Pro Terra, care a şi lansat un apel public pentru prinderea criminalului.

“2 voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (MM) și intr-o curba au văzut un logan roșu oprit care a împușcat mortal o catelusa pe sosea ( pe un drum public, nu in pădure!!!!) . Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat! Va rog dați share sa nu se mușamalizeze cazul și cel vinovat sa fie pedepsit!!!”, se arată în postarea asociaţiei.

Dacă aveţi informaţii despre persoana în cauză le puteţi furniza asociaţiei, aici, sau puteţi ajuta la răspândirea informaţiei distribuind acest articol pe facebook.

UPDATE:  Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș a transmis că au fost efectuate verificări în acest caz, şi s-a constatat că autor este un bărbat de 69 de ani, paznic de vânătoare autorizat, care “a făcut uz de armă și a recoltat legal un câine hoinar”, aflat pe raza fondului de vânătoare.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primărița din Chinteni, foc și pară pe locuitori. Au înfundat rețeaua de canalizare cu produse alimentare și de igienă feminină

Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, a anunțat că, din nou, comuna se confrunta, intr-un timp relativ scurt, cu infundarea pompelor...

Închide