Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Primărița din Chinteni, foc și pară pe locuitori. Au înfundat rețeaua de canalizare cu produse alimentare și de igienă feminină

Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, a anunțat că, din nou, comuna se confrunta, intr-un timp relativ scurt, cu infundarea pompelor de pe strazile Republicii si Ion Creanga, care deservesc reteaua de canalizare a apelor uzate menajere a localitatii.

”Motivul este, si de aceasta data, folosirea improprie a retelei de canalizare. Trebuie sa intelegem ca, in cazul in care vom continua sa tratam sistemul de canalizare ca pe un tomberon in care aruncam, fara nici o retinere, de la produse alimentare la produse de igiena feminina, consecintele pentru noi toti, vor fi, din ce in ce mai neplacute”, a spus Suciu.

Aceasta i-a avertizat pe consăteni că, pentru siguranta, Compania de Apa Somes SA va putea trece la obligarea utilizatorilor de a monta un grilaj, pe reteaua de canalizare, la iesirea de pe proprietatea fiecaruia.

”Pe langa neplacerile si disconfortul creat locuitorilor din imediata apropiere a statiilor de pompare, fiecare blocaj presupune si un efort de circa 4-5 ore al echipei de interventie pentru remedierea situatiei.
Va adresam, din nou, rugamintea de a fi responsabili, chiar si atunci cand este vorba despre folosirea sistemului de canalizare!”, a mai spus Lucia Suciu.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE/ FOTO Elicopterul SMURD, solicitat la un grav accident la Răzbuneni. A fost provocat de o șoferiță începătoare

Grav accident la Răzbuneni lângă Dej cu două mașini implicate, ISU Cluj a anunțat trei persoane rănite. ”Intervine o autospecială...

Închide