Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO&VIDEO Anul Nou 2020 a venit la Cluj cu focuri spectaculoase de artificii în Piața Avram Iancu. Primăria a împărțit 750 de sticle de șampanie

Peste 10.000 de clujeni au fost prezenți de Revelion în Piața Unirii, unde au asistat la concertul trupei DJ Project, și în Piața Avram Iancu, unde au avut loc spectaculoase focuri de artificii care au durat 15 minute.

Prezent în Piața Avram Iancu, primarul Emil Boc a fost cel care a efectuat numărătoarea inversă până la intrarea în Noul An 2020 după care a ciocnit un pahar de șampanie cu clujenii prezenți. Primăria Cluj-Napoca a împărțit de Revelion 750 de sticle de șampanie.

“Le doresc clujenilor să aibă un an 2020 așa cum și-l doresc, cu sănătate, bucurii și împliniri pe toate planurile. Și, împreună, să ținem Clujul acolo unde este și acum, un oraș de referință prin calitatea vieții în România și în UE. Cele rele să se spele, cele bune să se adune cât mai multe în 2020”, a spus Emil Boc, care a fost în noaptea de Revelion alături de soția sa, Oana, și de președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
La mulţi ani din Cluj! Scurtă istorie a Lacului Chios

 La mulţi ani din Cluj, o urare din anii 1970. Felicitarea (arhiva www.portalcj.ro) prezintă o imagine cu patinatori pe Lacul...

Închide