Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO Incendiu devastator de Anul Nou în Mera cauzat de artificii. Pompierii s-au luptat 5 ore cu flăcările

Trei autospeciale pentru stins incendii ale ISU Cluj au fost alertate, în cursul nopții care a trecut, în jurul orei 00.00, pentru a stinge flăcările care au cuprins un fânar și o anexă, din localitatea Mera, comuna Baciu.

”La sosirea pompierilor arderea se manifesta generalizat la cele două anexe gospodărești, iar acestea erau situate la o distanță de cca 2-3 m față de casa de locuit. Pompierii au acționat timp de cinci ore pentru a stinge incendiul și pentru a evita reaprinderea focarelor mocnite din cei peste 1000 de baloți de fân afectați”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.

Pompierii au reușit să limiteze propagarea flăcărilor în limitele care le-au găsit iar în urma acestui eveniment nu au fost persoane rănite. Totuși, preventiv, un echipaj SMURD a fost dislocat la locul evenimentului.

Din cercetările preliminare, se pare că focul a ponit de la artificii folosite necorespunzător.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Sursa video: ISU Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO Anul Nou 2020 a venit la Cluj cu focuri spectaculoase de artificii în Piața Avram Iancu. Primăria a împărțit 750 de sticle de șampanie

Peste 10.000 de clujeni au fost prezenți de Revelion în Piața Unirii, unde au asistat la concertul trupei DJ Project,...

Închide