Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Şofer fără permis prins în Cluj. Numărul acestora creşte alarmant. Rezultate tragice

Şofer fără permis prins în Cluj. Numărul acestora creşte alarmant. Rezultate tragice.

“La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală – au depistat bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Breaza, județul Mureș, în timp ce conducea un autovehicul pe drumul județean 109C, pe raza localității Geaca din județul Cluj, fără a deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul a intrat în posesia autovehiculului pe care îl conducea fără a avea acordul proprietarului, autoturismul în cauză aparținându-i unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Hodac, județul Mureș.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și furt în scop de folosință, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

În judeţ, anul trecut au fost înregistrate peste 500 de cazuri de conducători auto prinşi fără permis. Din păcate, un tânăr de 16 ani şi-a pierdut viaţa în Ziua de Crăciun, aşa cum puteţi vedea în imaginea tragicului accident.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO/FOTOGALERIE. Instalaţie de curăţat grafitti. Unicat în ţară

Instalaţie de curăţat grafitti. Unicat în ţară. Primăria Cluj-Napoca a început, miercuri, curățarea pereților clădirilor din oraș de inscripțiile grafitti...

Închide