Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Ioan Aurel Pop demisionează. Cineva a semnat în locul său

Ioan Aurel Pop demisionează.

Preşedintele Academiei Române, clujeanul Ioan-Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a anunţat că se va retrage de la conducerea Consiliului de Atestare a Diplomelor (CNATDCU). Decizia vine după ce instituţia a dat un verdict de neplagiat în cazul fostului ministru al Justiţiei, Florin Iordache.

El a declarat că nu ştie cine anume a semnat în locul său. „Cred că un alt membru al Academiei, care are mai puţine de dus pe umerii săi, ar trebui să chivernisească această instituţie cheie pentru învăţământul din România”, a spus Ioan-Aurel Pop, pentru Adevărul.

Luni, Ioan Aurel Pop a declarat pentru Newsweek că nu recunoaşte semnătura de pe documentul prin care CNATDCU i-a dat verdict de neplagiat fostului ministru al justiţiei, Florin Iordache.

În decembrie 2019, CNATDCU a decis că Iordache nu a plagiat. Documentul care validează decizia poartă, conform legii, numele preşedintelui CNATDCU, Ioan-Aurel Pop.

“Nu am avut cunoştinţă despre acel document. Eu nu recunosc acea semnătură. Personal, cred că este vorba despre un plagiat”, a mai spus Ioan Aurel Pop.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Şofer fără permis prins în Cluj. Numărul acestora creşte alarmant. Rezultate tragice

Şofer fără permis prins în Cluj. Numărul acestora creşte alarmant. Rezultate tragice. "La data de 7 ianuarie a.c., în jurul...

Închide