Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Nuntă la Palat, ca în filme. Muzeul de Artă Cluj-Napoca găzduiește un târg inedit pentru miri și mirese

Mirii anului 2020 sunt aşteptați în acest weekend pe platourile de la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, unde se filmează o nouă ediție a expoziției Nuntă la Palat.

”Ȋn perioada 10-12 ianuarie, decoruri fascinante, rochii croite după modele din filme celebre, bijuterii extravangate şi invitații lucrate manual cu inserții de plante vor putea fi văzute la prima expoziție de nunți a anului”, au anunțat organizatorii.

Inspirate de filme din toată lumea, peste 130 de firme vor fi prezente la Muzeul de Artă pentru a ușura organizarea celui mai important eveniment din viața unei tinere familii.

Mirii transportați cu un taxi londonez

Printre cele mai interesante propuneri ale furnizorilor se numără pantofii Cenuşăresei, un taxi londonez pentru transportul în ziua nunții, dar şi un photobooth 3D. Mirii au posibilitatea să aleagă un costum tip James Bond de la unul dintre cele 10 ateliere şi showroom-uri specializate în vestimentație masculină. Ȋn culise, mirii vor putea pune intrebări în cadrul a 3 workshopuri specializate: bijuterii de nuntă, rochia de mireasă şi machiajul, ponturi despre organizarea nunții.

Programul de vizitare al evenimentului

Vineri, 10 ianuarie: 12.00 – 19.00

Sâmbătă, 11 ianuarie: 10.00 – 19.00

Duminică, 12 ianuarie: 10.00 – 17.00

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ioan Aurel Pop demisionează. Cineva a semnat în locul său

Ioan Aurel Pop demisionează. Preşedintele Academiei Române, clujeanul Ioan-Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a anunţat că se va retrage de...

Închide