Ultima actualizare: 8.2.2024
Deputatul Horia Nasra îi cere lui Alin Tișe să-și asume producerea unui dezastru ecologic la CMID
Locale

PNL a validat candidatura lui Alin Tișe pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Cluj. La Florești nu mai candidează Șulea

Conducerea PNL Cluj a validat în această seară candidatura lui Alin Tișe pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj, fiind, de asemenea, validate candidaturilor primarilor de comune în funcție, cu mici excepții, cum este Florești, din cauza condamnării la închisoare a primarului Horia Șulea pentru abuz în funcție.

Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, își dorește ca liberalii să câștige un număr cât mai mare de primari, în condițiile în care localitățile conduse de edili PNL au dovedit că sunt performante și eficiente, iar guvernarea locală se afce în interesul cetățeanului.

”Colegiul Director Județean al PNL Cluj a validat candidatura lui Alin Tișe pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj dar și candidaturile primarilor liberali de comune în funcție pentru alegerile locale. PNL are 34 de primari de comune. În cazul comunei Florești, s-a validat candidatura lui Bogdan Pivariu la primărie, data fiind situația de acolo. Restul primarilor, de orașe și muncipii, urmează să fie validați cât mai repede”, a spus Buda.

Ce își propune Tișe?

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a zis la rândul său că își dorește un nou mandat, pentru a continua dezvoltarea județului și a veni cu proiecte noi pentru clujeni.

”Am fost validat în unanimitate. Vom finaliza Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, am închis rampele neconforme, printre care și cea de la Pata Rât, a doua ca mărime din Europa. Ne dorim să începem construirea unui nou spital de copii și să implementăm proiectele cu cele 250 de milioane de euro câștigate anul trecut, fiind pe primul loc în România. Vrem să continuăm investițiile în sănătate, spitale și parcuri industrial”, a precizat Alin Tișe.

Acesta speră ca după alegerile locale, PNL Cluj să câștige în plus 20 de primării de comune dar și primăriile din Gherla, Turda și Dej.

Horia Șulea de la Florești, out

Motivul pentru care PNL nu mai merge la Florești pe mâna actualului primar Horia Șulea este că acesta a fost condamnat la 3 închisoare cu suspendare pentru abuz în funcție, în prima instanță, astfel că acesta a fost suspendat din funcțiile pe care le deținea în partid. Șulea ar putea candida ca independent. De asemenea, la Geaca nu va mai candida actualul primar, ci viceprimarul, care este tot membru PNL.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Intrare liberă la patinoarul din Piața Unirii. Orele la care se intră fără plată!

Intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită astăzi, până diseară la ora 22,00, potrivit municipalității. Gratuitatea vine odată...

Închide