Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Primărița din Chinteni ne cere ajutorul. Se caută indivizii care au aruncat gunoaie ilegal

Primarul comunei Chinteni, Magdalena Lucia Suciu, ne cere ajutorul pentru a demasca persoanele care au aruncat deșeuri la marginea unui drum, în apropierea Cartierului Cluj Due.

,,Vă rog să distribuiți această postare, pentru a promova “vedetele”.
De asemenea, îl întrebăm pe domnul Flaviu, din municipiul Cluj – Napoca, dacă are să ne spună ceva sau își păstrează discursul pentru reprezentanții Gărzii de Mediu???

Vom continua să postăm astfel de situații, pentru a-i face “vedete” pe toți cei care constituie astfel de depozite pe raza comunei sau pe cei care depozitează sacii cu reziduuri în stația de autobuz din fața Capelei Chinteni”, a scris primarul comunei Chinteni, Magdalena Lucia Suciu, pe facebook


Ea îi invită pe cei trei indivizi din imagini, să se prezinte la sediul primăriei pentru a-și primi mult meritatul ,,premiu”

,,Tot în ideea faptelor care sub nici o formă nu ne fac cinste…
Îi invit pe cei doi domni și pe doamna din imagine, luni, la sediul Primăriei Chinteni pentru a-și primi mult meritatul premiu pentru gestul incalificabil pe care l-au făcut. Mulțumită lor, vineri, în zona Cartierului Cluj Due a mai apărut un depozit de deșeuri. Îi rog pe toți cei care ne pot furniza informații despre cei trei, să nu ezite să ne contacteze. Personal, mă voi ocupa de această problemă și nu voi ezita să apelez la sprijinul reprezentanților tuturor instituțiilor publice abilitate, pentru identificarea acestora. Sunt convinsă că și înregistrările video ale camerelor de supraveghere de la blocurile din apropiere ne vor fi de ajutor”, a mai transmis primarul din Chinteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Amendă uriașă pentru organizatorul unui parastas din Huedin

În jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unei întruniri...

Închide