Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Scandal de proporţii în Cluj. Emanuel Ungureanu, acuzaţii grave la adresa lui Ştefan Florian, Petru Şuşca, Emil Boc, Daniel Buda, Florin Stamatian

Scandal de proporţii în Cluj. Deputatul USR Emanuel Ungureanu aduce acuze grave la adresa lui Ştefan Florian, Petru Şuşca, Emil Boc, Daniel Buda, Florin Stamatian. El a depus azi o sesizare la Agenţia Naţională pentru Integritate.

 

“Ștefan Florian și Petru Șușca și-au protejat reciproc interesele”

“Am depus astăzi o sesizare pentru o posibilă încălcare a legii în domeniul incompatibilității și a conflictului de interese, împotriva lui Petru Șușca, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj și a profesorului Ștefan Florian, șeful disciplinei de Neurochirurgie din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie a UMF Cluj!

Pe scurt, conform ultimului raport al Corpului de Control al Ministerului Sănătății, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, prietenul doamnei Sorina Pintea, Petru Șușca ar fi acționar unic al unui SRL și președinte al Asociației Maramureșenilor din Cluj-Napoca, situație în care, pretinde Corpul de Control, Șușca ar fi în situație de incompatibilitate și conflict de interese încălcând Legea 95/ 2006.

Un caz mult mai clar este cel al neurochirurgului Ștefan Florian, șeful disciplinei de Neurochirurgie din cadrul UMF Cluj, care și-a băgat cu TUPEU maxim fiul, pe Alexandru Florian, asistent universitar, chiar în disciplina unde este șef și pe secția pe care o patronează ca pe propia moșie!

Ștefan Florian a încălcat fără nicio jenă atât Legea Educației Naționale cât și Codul Deontologic al Cartei UMF.

Despre onoare, cinste și etică, ce să povestim?

Ștefan Florian și Petru Șușca și-au protejat reciproc interesele în ultimii 5 ani cu beneficiile aferente despre care vom vorbi foarte curând!

 

“În jurul lui Șușca și a lui Florian fac zid Stamatian, Buda și Boc”

 

Cei doi au călcat în picioare legea de mai multe ori, vă ofer doar un exemplu, în 5 ani, Consiliul Medical al Spitalului a fost convocat de 2 ori, de fiecare dată pentru ca cei doi să-și apere camarila construită în Spitalul Județean de Urgență Cluj.

În jurul lui Șușca și a lui Florian fac zid în aceste zile, nu la voia întâmplării foști nomenclaturiști ai Partidului Comunist, voi da doar trei exemple, Stamatian, Buda și Boc, ei fac presiuni îngrozitoare la Ministerul Sănătății ca cei doi să nu își piardă feuda pe care au tăiat și spânzurat după bunul plac.

Vom vedea până unde ține curajul ministrului Victor Costache…

Un lucru este cert eu voi lupta cu toate resursele, ca deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților ca sistemul de sănătate să scape de feudalii de tip beuran și de nepotismele de tip Florian, Lucan, Iancu, figuri triste de baroni medicali!”, susţine Emanuel Ungureanu.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Judecătorii Curții de Apel Cluj reiau, de luni, activitatea de judecată

Astăzi a fost convocată Adunarea generală extraordinară a judecătorilor Curţii de Apel Cluj, în scopul rediscutării condiţiilor de aplicare a...

Închide