Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Teorie şoc! IPJ Cluj vuieşte. Şeful Poliţiei Câmpia Turzii era urmărit?

Şeful Poliţiei Câmpia Turzii era urmărit? Este o teorie şoc! Iar IPJ Cluj vuieşte de acest, deocamdată, zvon. Poliţia Română şi Ministerul de Interne ar trebui să elucideze cazul!

Verificat de poliţie după ce a fost invitat la masă de poliţie

Surse poliţieneşti susţin, pentru www.portalcj.ro, că Şeful Poliţiei din Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, ar fi fost vânat în urmă cu câteva zile, atunci când a fost prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Acest lucru este discutat în prezent în toată poliţia clujeană. Fireşte, neoficial.

Sursele noastre susţin că în ziua respectivă, toţi cei aflaţi în posturi de conducere în poliţia clujeană au fost convocaţi la sediul IPJ Cluj, pentru a participa la videoconferinţa cu ministrul de Interne. După videoconferinţă, ei au fost invitaţi, în aceeaşi formulă, la masă, la “un pahar de vorbă”. După ce fiecare a plecat către casă, Dorel Florian Fodorean a fost oprit în Câmpia Turzii de un echipaj de poliţie, care l-a verificat cu aparatul alcooltest. Era în jurul orei 22,00 a zilei de 9 ianuarie. Poate deloc întâmplător e faptul că echipajul de poliţie era de la Cluj-Napoca, nu din Câmpia Turzii. Dar, de oriunde ar fi fost echipajul de poliţie, susţin aceleaşi surse, poliţist pe poliţist nu se verifică în privinţa alcoolului, potrivit unor reguli nescrise.

Lupta între echipele concurenţilor la şefia IPJ Cluj

Un alt element în teoria înscenării este dat de faptul că Dorel Florian Fodorean era din echipa fostului şef al IPJ Cluj, Adrian Ciprian Miron. Fodorean a devenit şeful Poliţiei Câmpia Turzii în timpul mandatului de şef la IPJ Cluj al lui Ciprian Miron. De altfel, Fodorean şi Miron sunt amândoi din Câmpia Turzii, cunoştinţe vechi.

Ciprian Miron a fost împuternicit în mai multe rânduri la conducerea IPJ Cluj, iar când a fost organizat concursul, l-a pierdut. Concurentul său principal şi câştigătorul concursului a fost actualul şef al IPJ Cluj. E iarăşi o teorie faptul că între cei doi concurenţi s-ar fi iscat tensiuni. La fel cum s-ar fi iscat tensiuni şi lupte pentru funcţii şi între membrii echipelor lor.

Fodorean: “Nu comentez”

Contactat de www.portalcj.ro, Dorel Florian Fodorean nu a dorit să comenteze zvonurile prezentate mai sus, de care vorbesc toţi în IPJ Cluj.

“Nu comentez, pentru că nu…, nu ştiu… Nu ştiu de unde aveţi dumneavoastră informaţia, nu am aşa ceva”, a spus, laconic, Fodorean.

Dorel Florian Fodorean a fost depistat pe 9 ianuarie conducând un autoturism cu o îmbibaţie alcoolică “sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge”.

După câteva zile de la acest incident, Fodorean a decis să se pensioneze.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Teorie şoc! IPJ Cluj vuieşte. Şeful Poliţiei Câmpia Turzii era urmărit?

citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Au reapărut ţeparii în zona Clujului! Mare atenţie, să nu vă păcălească!

Au reapărut ţeparii în zona Clujului. Un individ dubios care cerşeşte bani de benzină a fost filmat astăzi în zona...

Închide