Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Incident pe Aeroportul Cluj, un elicopter SMURD a decolat și s-a întors în urma unor probleme tehnice

Elicopterul SMURD de la Jibou a transportat azi un pacient din Zalău pentru a fi preluat de pe Aeroportul Cluj-Napoca, iar după predarea pacientului echipajului de terapie intensivă SMURD, elicopterul a decolat și a întâmpinat probleme tehnice în zbor.

”Piloții aeronavei au întreprins manevre specifice pentru a readuce în siguranță aeronava pe aeroport. Elicopterul a revenit în siguranță pe aeroport. Aparatul a transportat un bărbat de cca 70 de ani, care fusese resuscitat, pentru a fi transferat la Institutul Inimii Cluj-Napoca. Pacientul a fost predat în siguranță, probleme tehnice au survenit după predarea acestuia”, au anunțat cei de la ISU Cluj.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a precizat că elicopterul a survolat minute bune aeroportul clujean deoarece avea plinul de combustibul făcut și trebuiau golite rezervoarele.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vești bune pentru tinerii fermieri. Vor primi câte 50 de hectare de teren concesionate, anunță ministrul Adrian Oros

Clujeanul Adrian Oros, ministrul Agriculturii, le-a dat vești bune tinerilor fermieri români care vor beneficia în acest an, pentru prima...

Închide