Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Tânăr de 16 ani transportat la spital după un accident pe A3

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 13.40, ca urmare a unui accident produs, în apropierea localității Gilău, la ieșirea de pe autostrada A3, înspre Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Echipajul SMURD a consultat o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, și doi bărbați, de cca 73 și 21 de ani, dar și un tânăr de 16 ani, care a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare.

Un conducator auto din Mediaș, care se deplasa in directia Huedin – a întors neregulamentar de pe acostament, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar pe bandă, din direcția Cluj spre Huedin, de către un tânăr de 20 ani, din comuna Ciurila.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

 

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. ABAST a pescuit din Someș o hotă și un televizor

Astăzi, angajații din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Cluj au intervenit cu celeritate pentru igienizarea malului stâng din zona...

Închide