Ultima actualizare: azi, 10:08
Politia
Locale

Bărbat din Turda reținut pentru tâlhărie și amenințare

Un bărbat din Turda a fost reținut pentru tâlhărie și amenințare. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Turda l-au identificat și reținut pentru 24 de ore.  Bărbatul în vârstă de 34 de ani este bănuit de comiterea infracțiunilor unei tâlhării dintr-un magazin.

Concret, bărbatul domiciliat pe raza orașului Oțelu Roșu, din județul Caraș Severin, ar fi sustras băuturi alcoolice dintr-un magazin din Turda. Acesta a creat un prejudiciu de circa 100 lei.

Pentrru a-și asigura scăparea, acesta ar fi amenințat cu acte de violență personalul de serviciu al societății. Ulterior, bărbatul din Turda a fost reținut pentru tâlhărie.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și amenințare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. 

Potrivit polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Turda prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Bărbat din Turda reținut pentru tâlhărie.

Bărbat din Turda reținut pentru tâlhărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O stradă din Florești aproape impracticabilă din cauza gunoaielor

O stradă din localitatea Florești a devenit aproape impracticabilă din cauza gunoaielor depozitate. La aproximativ un km de sediul primăriei...

Închide