Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Mai multe drumuri din județ acoperite de zăpadă – FOTO

Mai multe drumuri din județ acoperite de zăpadă. Direcția regională de Drumuri și Poduri Cluj anunță că se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri naționale.

Potrivit DRDP Cluj, drumarii acționează cu utilaje și material antiderapant.

Aceștia fac apel la conducătorii auto să circule prudent.  Să adapteze viteza la condițiile din trafic. Să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă. Să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de pe DN 18 (Pasul Gutâi), județul Maramureș, DN 75 (Vârtop), județul Alba, DN 19 (Negrești), județul Satu Mare.

Amintim că judeţul Cluj se află sub cod portocaliu de vânt.

,,În intervalul 10 februarie, ora 18.00 – 11 februarie, ora 20.00, în zona înaltă de munte a județelor Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Suceava, Neamț, Cluj și Bihor vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de peste 90…120 km/h și temporar va ninge viscolit, determinând scăderea vizibilității sub 50 m.”

Potrivit ANM, va fi vânt puternic, curenți generați de sistemul noros care afectează Europa. Precipitațiile vor începe de luni – 10 februarie, și un sistem noros va traversa toată țara. Miercuri și joi precipitațiile par să fie mai puține, iar vineri un nou segment noros va cuprinde România.

 

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

FOTO. Drumuri din județ acoperite de zăpadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Politia
Bărbat din Turda reținut pentru tâlhărie și amenințare

Un bărbat din Turda a fost reținut pentru tâlhărie și amenințare. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului...

Închide