Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

O stradă din Florești aproape impracticabilă din cauza gunoaielor

O stradă din localitatea Florești a devenit aproape impracticabilă din cauza gunoaielor depozitate. La aproximativ un km de sediul primăriei Florești  gunoaiele zac pe marginea unui drum. Autoritățile nu se interesează de situația din zonă.

Pe drumul care leagă strada Catanelor de strada Teilor s-a format un mic centru de depozitare a deșeurilor, astfel strada a devenit impracticabilă din cauza gunoaielor

Avem noroc cu persoanele defavorizate care vin și mai ridică lemne pentru foc sau canapele. Dacă nu erau ei, era blocat de tot drumul. Acum sunt doar câteva frigidere și părți din colțare și canapele și ceva wc-uri. Dar au fost și cabine de duș și mobila de bucătărie și saltele multe, a declarat pentru portalcj.ro un locuitor de pe strada Porii 162, unde se află punctul gospodăresc.

Pe rețelele de socializare părerile sunt împărțite. Unii locuitori cred că de vină sunt locatarii din zonă  în timp ce majoritatatea e de părere că poliția locală nu își face treaba corespunzător.

 

Ar trebui sa se pună camere de filmat in multe zone, doar așa s-ar mai rezolva din faptele acestor porci de oameni , amenzi🤬

Dar sa spuneti voi,unde poate arunca omul,ce schimba omul in casa,ca in Floresti nu este un centru pt. gunoaiele din acestea?

As dori doar sa isi faca treaba. Cica avem camere de filmat in sat….cica avem politie. ….cica legislatia permite amenzi pt asa ceva….. dar trebuie si cineva care sa isi faca treaba…..

Trebuie resetat totul in conducerea satului!! Alta viziune,alta atitudine,alte ideii si alta mentalitate! Foarte bine ca se semnalizeaza pe facebook asemenea situatii,dar nu ajunge!! In felul care ” se misca Florestiul” in 2-3 ani devenim ghetou!!, sunt doar câteva dintre mesajele locuitorilor din zonă.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Furtuna Sabina va lovi Clujul! A produs pagube imense în Europa

Furtuna Sabina care a provocat pagube imense în Europa se apropie de România. Metorologii au anunțat că aceasta este tot...

Închide