Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

ACTUALIZARE/ Bătaie pe str. Corneliu Coposu, după ce un bărbat a parcat în fața unei case

O bătaie între doi bărbați a izbucnit azi pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, la fața locului fiind trimise mai multe mașini de poliție dar și ambulanțe.

Martorii incidentului au povestit pentru portalcj.ro că un bărbat și-a parcat mașina în fața unei porți, iar proprietarul l-a apostrofat să nu parcheze, iar cei doi s-au certat și s-au luat la bătaie.

”Șoferul mașinii a scos un baston telescopic și l-a lovit pe proprietarul casei, iar acest a scos un obiect ascuțit și l-a lovit pe agresor. Au intervenit polițiștii și medicii de la ambulanță care i-au pansat pe cei doi bătăuși”, au spus martorii.

Un participant la trafic care a trecut prin zonă a precizat că se pare ca cetatenii care ne fac de minune prin tari straine au avut ceva de impartit, unul dintre ai avea capul pansat.

Ce spune Poliția despre incident

”A fost o agresiune între două persoane, in jurul orei 17.40, in municipiul Cluj-Napoca, pe str Corneliu Coposu, după ce un barbat a parcat autoturismul in fata unui imobil, iar când proprietarul i-a cerut sa nu ii blocheze accesul in curte s-a simțit amenințat de acesta și i-a aplicat o lovitura in cap cu un baston telescopic. In timpul conflictului barbatul lovit a ripostat cu un briceag și l-a lovit pe proprietarul mașinii in zona spatelui.(doua lovituri)”, au spus polițiștii.

Ambele persoane prezinta leziuni minore, a fost solicitată intervenția SMURD iar în cauza se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt, urmând sa fie dispuse măsuri legale.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alexandra a salvat patru vieţi după moarte! Medicii i-au prelevat organele

Alexandra B, tânăra moartă după accidentul produs în 14 februarie în Dej,  a salvat patru vieţi după moarte! Agenţia Naţională...

Închide