Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Avion ieșit de pe pista de aterizare de pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Un avion Wizz Air a aterizat luni seara pe Aeroportul ,,Avram Iancu” din Cluj-Napoca iar din cauza vântului puternic, aeronava a ieșit de pe pista de aterizare. Din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite în urma incidentului.

Potrivit directorului aeroportului, David Ciceo, a fost vorba despre zborul Bologna-Cluj-Napoca care din cauza condițiilor meteo, piloții au întors avionul pe pistă și a ieșit puțin în lateralul pistei. Acesta a mai adăugat faptul că nu au fost înregistrate persoane rănite și nici aeronava nu a fost avariată.

Însă din nefericire, din cauza acestui incident, au fost înregistrate întârzieri între 30 de minute și o oră la zborurile Wizz Air de la Valencia și Lufthansa de la Munchen, cele două curse fiind redirecționate la Timișoara, acolo unde pasagerii au așteptat în aeronave până când la Cluj-Napoca a fost eliberată pista de aterizate.

„Wizz Air confirmă că aeronava sa care a operat zborul Bologna – Cluj-Napoca pe 17 ianuarie a aterizat în siguranță și fără incidente pe aeroportul din Cluj-Napoca, dar a alunecat de pe suprafața pavată la punctul de viraj, în timp ce rula cu viteză redusă, când a încercat să se întoarcă la capătul pistei pentru a se îndrepta spre platformă. Aeronava a ajuns în siguranță în poziția de parcare. Nimeni nu a fost rănit și aeronava nu a fost avariată. Wizz Air își cere scuze pentru eventualele inconveniente pe care această situație le-ar fi putut cauza.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Minoră de la un cămin din Cluj, acuză că a fost hărțuită de un pedagog

O elevă de doar 15 ani de la căminul Colegiului de Servicii în Turism Napoca din Cluj-Napoca, acuză că a...

Închide