Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Ciolacu despre situația din PSD Cluj: Au fost probleme, primarii au fost supărați, Gheorghe Șimon rămâne coordonatorul filialei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit azi la Cluj cu primarii și viceprimarii PSD din județ și cu liderii unor filialei locale stabilind cum vor avea loc pregătirile pentru alegeri.

”Am stabilit niște principii, iar Gheorghe Șimon rămâne coordonator al PSD Cluj până când se găsesc toți candidații din toate localitățile din județul Cluj, în special pe Cluj-Napoca. După ce vom stabili toți candidații, vom merge la alegerile din cadrul organizației ca o conducere aleasă, legitimă, să își asume alegerile locale. În alegeri vom intra cu o echipă aleasă. Au fost probleme la PSD Cluj, la început am fost rușinat de problemele care s-au întâmplat, a fost o supărare în rândul primarilor”, a spus Ciolacu, fără a intra în detalii.

Surse din PSD Cluj prezente la întâlnirea cu Marcel Ciolacu, cu secretarul general Paul Stănescu și vicepreședintele Gabriel Zetea au precizat că primarii i-au reproșat liderului partidului că nu a laut mai demult atitudine față de atacurile abjecte ale fostului președinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, la adresa unor colegi.

”Mulți primari erau pe picior de plecare din partid, dacă nu avea loc întâlnirea de clarificare a situației, nu ar mai fi avut cine candida. A fost numit un nou Birou Județean al PSD Cluj condus de Gheorghe Șimon, care este secondat de deputații Horia Nasra și Cornel Itu și din care mai fac parte primarii și consilierii județeni”, zic social-democrații clujeni.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
100 de clujeni amendați ieri pentru nerespectarea ordonanțelor militare
Tânăr prins la volan cu permis unguresc fals. Polițiștii i-au pus cătușele

Tânăr prins la volan cu permis unguresc fals. La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla...

Închide