Ultima actualizare: 8.2.2024
coronavirus
Locale

Clujul se dă pregătit pentru coronavirus. 197 de locuri pentru carantină, kituri pentru determinare, medic specialist de consiliere.

Clujul se dă pregătit pentru coronavirus. 197 de locuri pentru carantină, kituri pentru determinare, medic specialist de consiliere.

Potrivit Prefecturii Cluj, judeţul nostru pare pregătit pentru lupta cu coronavirsul.

“La Aeroportul Internațional „Avram Iancu” se aplică toate măsurile comunicate în informările anterioare, iar instituțiile implicate în gestionarea situației sunt în permanentă comunicare cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pentru informări în timp real și corecte.

Astfel că:

– au fost identificate în județ 6 locații pentru carantină, cu un număr de 197 de locuri, care îndeplinesc cerințele igienico-sanitare, putând fi utilizate în cazul în care situația o va impune

– totalul persoanelor evaluate medical la sosirea pe aeroport este de 751 de persone, din care 487 sunt în județul Cluj, izolați voluntar la domiciliu. Toți sunt asimptomatici.

– kiturile pentru determinarea Coronavirusului vor ajunge mâine în județul Cluj

– în cadrul dispeceratului 112, există un medic specialist care să ofere consiliere  celor care apelează, pentru a nu aglomera inutil activitatea spitalelor

– în acest moment, nu este nicio persoană care să fie confirmată cu infectarea cu noul Coronavirus în județul Cluj.

Pentru informații utile și corecte, este important ca toți cetățenii să consulte permanent sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului de Externe, Ministerului Afacerilor Interne și Departamentului pentru Situații de Urgență”, informează Prefectura Cluj.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Clujul se dă pregătit pentru coronavirus. 197 de locuri pentru carantină, kituri pentru determinare, medic specialist de consiliere:

coronavirus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Românii care au intrat în contact cu italianul cu Covid-19 nu au coronavirus

Românii care au intrat în contact cu italianul cu Covid-19 nu au coronavirus. Nelu Tătaru, secretar de stat în ministerul...

Închide