Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Conducerea PSD Cluj a fost dizolvată! Fostul președinte Liviu Alexa, trecut pe linie moartă

CEX al PSD a decis aseară dizolvarea Biroului Permanent Județean al PSD Cluj din cauza rezultatelor slabe înregistrate de filiala județeană în alegeri, a imaginii extrem de proaste a conducerii județene în spațiul public și a atacurilor la persoană lansate de fostul președinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, la adresa unor colegi, inclusiv la membri din conducerea PSD de la nivel național.

Reprezentanții PSD au declarat pentru portalcj.ro că un cuvânt greu în luarea acestei decizii au avut-o primarii PSD din județul Cluj, care s-au simțit presați, șantajați, jigniți și amenințați.

De asemenea, a contat în luarea acestei decizii și atacurile suburbane ale fostului lider al PSD Cluj, la adresa vicepreședintelui PSD pe Regiunea de Nord – Vest, Gabriel Zetea.

Alexa a fost recent schimbat din funcția de președinte al PSD Cluj, dar a rămas în conducerea filialei, până aseară, când dizolvarea conducerii PSD Cluj pune capăt aventurii politice a acestuia în PSD Cluj. Alexa a fost numit președintele filialei de către Viorica Dăncilă, având cel mai scurt mandat de lider al filialei județene clujene.

În urma deciziei își pierd funcțiile în PSD Cluj și secretarul executiv Mihai Mocanu dar și președintele executiv Adrian Mlădinoiu, fost șofer al lui Liviu Dragnea.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
8 morţi prin împuşcare. Alţi 6 răniţi grav în atac armat în Germania

UPDATE: Suspectul atacurilor este un german cu vederi de extrema dreaptă. El s-a sinucis şi a omorât-o şi pe mama...

Închide