Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. TIR publicitar răsturnat peste mașini la Sala Sporturilor!

TIR publicitar răsturnat peste mașini la sala sporturilor! Remorca unui TIR pe care erau montate panouri publicitare a fost răsturnată în urmă cu puțin timp de vânt şi a căzut peste cinci maşini aflate în parcarea de la Sala Sporturilor pe care le-a avariat serios.

Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca găzduieşte întrecerile din cadrul Final 4 Cupa României, masculin, ediţia 2020.

„Am primit o solicitare privind răsturnarea unui panou publicitar peste cinci autoturisme, în jurul orei 21.30. Un echipaj de pompieri este la fața locului, nu au fost persoane surprinse de panoul respectiv. Este vorba despre un panou publicitar care era amplasat pe remorca unui camion”, transmite ISU Cluj.

Amintim că judeţul Cluj se află sub cod portocaliu de vânt.

,,În intervalul 10 februarie, ora 18.00 – 11 februarie, ora 20.00, în zona înaltă de munte a județelor Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Suceava, Neamț, Cluj și Bihor vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de peste 90…120 km/h și temporar va ninge viscolit, determinând scăderea vizibilității sub 50 m.”

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO/VIDEO. Furtuna ce vine spre Cluj a provocat pagube în Anglia, Belgia, Germania

Furtuna ce vine spre Cluj a provocat pagube însemnate în Europa. Furtunile Ciara și Sabine au provocat zboruri anulate și...

Închide