Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Vinovatul unui accident, căutat pe Facebook. Pagubă de 1.600 euro!

Un clujean îl caută pe șoferul din cauza căruia și-a distrus mașina. Șoferul acuzat este un taximetrist, iar acuzatorul spune că acesta ar fi intrat cu mașina în fața lui, „obligându-l” să intre pe contrasens pentru a evita o tragedie.

Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, ulterior transmițându-i bărbatului păgubit: „Asta e România. Nu există legi ca să îți dau asigurarea dacă nu m-ai atins. Spor la reparat!”

Mesajul integral al șoferului păgubit:

„In urma cu 3 zile a fost un accident la intrare pe podul feroviarilor ( intersectia Str. Fabricii cu Str. Luncii ) cu un Ford negru si o Skoda alba. Si nu, nu este vorba despre “Ford cu apucaturi de BMW”. Eu am fost soferul Fordului. Am intrat pe contra sens pentru ai salva viata tupeistului care mi-a intrat in fata, trecand peste 2 benzi (de pe Luncii a facut stanga pe Fabricii), nu pentru placerea de a “merge pe Anglia”.

Evident, dupa accident a fugit de acolo cu fluieraturi de roti. Taxiul a fost un Logan, CJ 86 ZAH, proprietatea firmei SC BOBOCRIS MAR SRL, administrata de ZAH IONUT si actionar minoritar ZAH ALINA ANDREEA, la dispeceral DIESEL. Imi permit sa ma repet, un tupeist de 34 de ani care mi-a justificat telefonic, “ASTA E ROMANIA. NU EXISTA LEGI CA SA ITI DAU ASIGURAREA DACA NU M-AI ATINS, SPOR LA REPARAT MASINA”.

Asadar, am depus o plangere penala impotriva lor si nu pentru a-mi recupera dauna… Dauna nu merita efortul (1500 eur). Am depus plangerea pentru a le arata tupeistilor care isi atribuie strazile publice si fac ce vor, comentand si fugind cand provoaca un accident cu riscuri majore.

Din cate am vazut pe un grup, cineva a fost in spatele meu si a avut o camera de bord. Daca sunt martori ai accidentului pe grup, sau unul din voi aveti vreo filmare, va rog sa ma contactati, orice ajuta la dosar pentru a le arata tupeistilor ca nu ei fac legea. Mersi si seara faina!”

Un comentariu

  1. Mugur Răspunde

    Acuma șoferul are ocazia să-și schimbe Skoda cu Octavia 2025 de ultimă generație:
    https://www.rentsilvania.ro/b-skoda-octavia-2025-generatia-4-facelift-este-aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Caz dezgustător! Mașini unse cu fecale în Cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca

Caz dezgustător în Cluj-Napoca! Clanțele mai multor mașini au fost unse cu fecale în Cartierul Gheorgheni. O femeie este principala...

Închide