Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

FOTO. Vizită inopinată pe şantierul autostrăzii Sebeş – Turda. Cum stau lucrările

Inspecţie pe şantierul autostrăzii Sebeş – Turda. Sorin Scarlat, directorul general al CNAIR, a mers astăzi într-o vizită inopinată pe santierele autostrăzii Sebes-Turda, loturile 1 și 2.

“Am văzut că antreprenorul execută lucrari de terasamente în amplasamentul nodului rutier de la Sebeș (nod ce va asigura legătura autostrăzilor A1 cu A10). Pe lotul 2, antreprenorul execută lucrări la bretelele nodului rutier Teiuș, lucrări permise și posibile în această perioadă. Acum, la inceput de an, când stabilim programul și calendarul de implementare le-am solicitat antreprenorilor să-și mobilizeze resursele astfel încât să respecte angajamentele asumate și la sfârșitul anului 2020 să putem circulă și pe cele doua loturi.
La lotul 1, stadiul fizic al lucrărilor este de 83 % iar la lotul 2 este de peste 62 %. Antreprenorii trebuie sa înțeleagă necesitatea finalizării acestor tronsoane de autostradă în decursul acestui an”, a declarat Scarlat.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Parcul din Florești prinde contur. Cum se prezintă lucrările

Parcul din Florești prinde contur. Primarul Horia Șulea a postat imagini cu lucrările de la Parcul de Agrement și Joacă...

Închide