Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Super-aparatul IPJ Cluj. A depistat un infractor din Constanţa care a fugit de la locul unui accident petrecut în Olt

Super-aparatul IPJ Cluj. A depistat un infractor din Constanţa care a fugit de la locul unui accident petrecut în Olt

Un şofer din Constanţa care a lovit cu maşina un bărbat din localitatea Fălcoiu, Olt, şi care a fugit de la locul accidentului a fost identificat cu ajutorul unui aparat al criminaliştilor clujeni. Individul a fost găsit după trei zile, în Caracal.

“Este vorba de un bărbat de 33 de ani din orașul Eforie, județul Constanța, bănuit de producerea accidentului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, informează IPJ Olt.

Potrivit aceloraşi surse, accidentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere, iar poliţiştii din Olt au trimis imaginile criminaliştilor de la IPJ Cluj, care, cu ajutorul unui program performant, au reuşit să identifice maşina şi şoferul.

„Avem laboratorul foto-video, care este performant. Analizează şi prelucrează imagini în aşa fel încât să scoată la iveală detalii care nu sunt vizibile cu ochiul liber. La Cluj suntem cam singurii din regiune care prelucrăm imaginile foto şi video cu nişte programe mai speciale, care curăţă dacă fotografia sau captura are pixeli suficienţi”, au declarat, pentru www.portalcj.ro, surse judiciare.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Super-aparatul IPJ Cluj. A depistat un infractor din Constanţa care a fugit de la locul unui accident petrecut în Olt:

 

foto: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Vizită inopinată pe şantierul autostrăzii Sebeş – Turda. Cum stau lucrările

Inspecţie pe şantierul autostrăzii Sebeş - Turda. Sorin Scarlat, directorul general al CNAIR, a mers astăzi într-o vizită inopinată pe...

Închide