Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTOGALERIE 25 de troleibuze moderne au intrat în trafic în Cluj-Napoca. Ce dotări au?

Primarul Emil Boc a dat drumul în circulație a unui număr de 25 de troleibuze moderne cumpărate din Polonia care costă aproape 2,5 milioane de lei bucata și care vor circula pe liniile 5,6,7 și 25.

”Am pus în circulație primele 25 de troleibuze din cele 50 achiziționate de Primărie împreună cu CTP, fiind cele mai moderne de pe piața europeană și mondială. Au aer condiționat și podea joasă, wifi, sistemele moderne de comunicare în interior, sistem de supraveghere video la interior și la exterior. Prin această investiție, 50% din flota de transport public a orașului este electrică”, a spus azi Boc.

În plus, noile troleibuze sunt echipate cu sistem de numărare a călătorilor și au un sistem cu senzori inteligenți 3D și cu un analizor de date, care permit urmărirea și înregistrarea numărului de călători transportați pe anumite intervale de timp, stație, linie, număr vehicul.

După introducerea în trafic a noilor troleibuze, 66%, adică două treimi, din flota de transport public din Cluj-Napoca este nouă.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident auto violent la Jucu

Accident violent la Jucu. Un conducător auto a efectuat o depășire neregulamentară și s-a izbit de mașinile care circulau pe...

Închide