Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Studentă amendată în CTP pentru că își transporta animalul în cușcă

O tânără studentă a fost amendată de controlorii CTP pe motiv că nu are voie cu animalul de companie în autobuz deși acesta se afla într-o cușcă specială pentru transport.

Pisica studentei se afla într-o cușcă specială tocmai pentru ca să poată fi transportată în interiorul autobuzului însă din ce a relatat studenta, se pare că angajații CTP au profitat de ocazie pentru a-și face banii pe ziua respectivă.
,,Sunt tot mai dezamăgită de acest oraș pe care toată lumea îl ridică în slăvi, orașul în care o mare parte dintre tinerii români visează să studieze datorită tuturor “oportunităților” oferite.
“Cluj-Napoca, cel mai tare din parcare și cel mai smart oraș din Calea Lactee.” – cluj24.ro
Studentă fiind, circul aproape în fiecare zi cu Ctp-ul. Astăzi am urcat într-un 5 care duce la gară, cu Miu Miu (ea aflându-se în cușca de transport+ ham, având la mine inclusiv carnetul ei de sănătate), iar pe la jumătatea drumului au intrat 2 controlori.
Primul mi-a verificat abonamentul și mi-a zis pe un ton destul de agresiv că nu am voie cu pisica în autobuz și m-a întrebat dacă am cash 50 de lei ca să plătesc amenda.
I-am explicat frumos că eu știam că am voie cu animalul de companie în autobuz și că am văzut de nenumărate ori inclusiv câini de talie mare fără botniță înăuntru. Răspunsul lui a fost “coboară dacă nu îți convine”.
Mă grăbeam așa că i-am plătit la al doilea tip amenda.

Inițial am zis că poate chiar este interzis dar am căutat și aparent domnii își făceau banii de colindă. Așa puțin investește domnul primar în transportul public?

Am mai auzit povești legate de transportul în comun din Cluj. Fiți pe fază și încercați să vă faceți dreptate mereu în cazuri de genul”, a scris tânăra studentă pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Topul motivelor pentru a folosi izolația din fibră de lemn

Daca inainte s-a vorbit despre cum izolația este materialul ce influențează profund performanța, confortul și bunăstarea ocupanților unei clădiri si...

Închide