Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Parcare cu plată la Iulius Mall, începând din 10 februarie. Prima săptămână, gratuită!

Începând de luni, 10 februarie 2020, se implementează sistemul inteligent de management al parcării, prin control acces, la Iulius Mall din Cluj-Napoca.

Prima săptămână va fi de acomodare. Astfel, accesul în parcare se va face pe baza tichetului, însă plata acestui serviciu va fi integrată începând din 17 februarie 2020.

Tariful pentru o oră de staționare va fi de 3 lei, în intervalul 07.00 – 23.00, și 1 leu, între 23.00 și 07.00, timpul maxim de staționare fiind de 23 de ore consecutive. Plata se poate face atât numerar, cât și cu cardul.

Prima oră este gratuită pentru toţi clienţii. Totodată, clienţii Auchan vor mai primi o oră în plus gratuită, cei de la Cinema City vor primi două ore în plus, clienţii Profesional Carwash vor primi tot o oră gratuită.

Cei mai avantajaţi sunt proprietarii de maşini electrice, care vor avea 12 ore gratuite. Aceştia trebuie să se prezinte la Centrul Info Parking cu certificatul de înmatriculare al maşinii.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Super-aparatul IPJ Cluj. A depistat un infractor din Constanţa care a fugit de la locul unui accident petrecut în Olt

Super-aparatul IPJ Cluj. A depistat un infractor din Constanţa care a fugit de la locul unui accident petrecut în Olt...

Închide