Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Poliţistul acuzat că s-a masturbat în Iulius Mall, anchetat de procurori

Poliţistul acuzat că s-a masturbat în Iulius Mall este anchetat de procurori.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a transmis să acest caz a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj întrucât persoana acuzată are calitatea de poliţist. Procurorii trebuie să stabilească dacă sesizarea se confirmă şi dacă există suficiente probe.

Bărbatul este subcomisar de politie în cadrul “SCCO Satu Mare”. Incidentul reclamat ar fi avut loc într-o cabină de probă a magazinului Bershka.

Poliţistul acuzat că s-a masturbat în Iulius Mall – Ce spune Poliţia

“La data de 12 februarie a.c., am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă.  Acesta ar fi fost observat de o  persoană care se afla în zonă şi care a anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate.

O patrulă din cadrul Sectiei 3 Poliţie a mers la faţa locului, l-a preluat pe bărbat şi au întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul are calitatea de poliţist”, a transmis IPJ Cluj.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Happy Ballentine`s Day la Cluj. Şi-a trântit maşina de o casă şi dispărut!

Happy Ballentine`s Day la Cluj. Un şofer se pare că a avut parte de o noapte agitată chiar de Valentine`s...

Închide